Denken in doelen = LDO rekenen

Al meer dan 5 jaar begeleid ik meerdere scholen met de implementatie van: ‘Denken in Doelen’. Veel scholen willen traditionele rekenmethodes loslaten en meer gaan werken vanuit de doelen. Maar hoe doe je dat dan? En waar haal je al het materiaal vandaan? Tijdens scholingsdagen gingen we samen op zoek naar deze antwoorden en ontwikkelde ik een eigen visie en methodiek.

In de lockdownperiodes kon ik minder op de scholen komen, maar ging mijn zoektocht naar goede rekenmaterialen door. Zo kwam de uitgeverij Kids learning (onlineklas.nl) op mijn pad en ik op die van hen….

Het resultaat: een prachtige samenwerking en een transformatie van Denken in Doelen naar LDO rekenen. Een complete methodiek voor rekenen vanuit leerdoelen. Compleet met verwerkingsmateriaal, instructielessen en digitale omgeving.

Meer weten? Lees de folder van LDO rekenen!

Tags: