Het Jastival: 11 juni 2019

Het JAS organiseert een festival in en om het Bovenveen te Echten. Dat wordt een spektakel! Iedere traditie kent een eerste keer: wees er dus bij, het eerste JAStival!! Dinsdag 11 juni tussen 9.30-17.00 (derde pinkerstdag).

Ga op ontdekking en geniet van de talloze workshops, optredens, een hapje en een drankje en nog veel meer. Ontmoet collega’s van andere scholen in een ontspannen sfeer. Leer van en met elkaar. Een studiedag vol verrassing en inspiratie, of een alternatief teamuitje.

Het Bovenveen ligt op een prachtige locatie. Op verschillende plekken kun je deze dag van alles beleven: Van het bruine cafe, tot de prachtige tuin. Het bos in de buurt en de theaterzaal.

Kaarten zijn slechts €50,- per stuk. Deze prijs is inclusief koffie/thee en de lunch. Je kunt je kaarten bestellen door een e-mail te sturen naar info@jenaplan.nu. In de mail die je ontvangt, staat hoe je kunt betalen en is tevens je bevestiging. De kaarten zijn voor een volledig team, maar ook voor losse personen te bestellen

Kom langs op 11 juni en doe mee aan het JAStival: Jenaplan moet je vieren!

Tags: