Materiaal

Onze Werkwijze

We hebben doelenposters ontwikkeld die scholen kunnen aanschaffen en waarmee ze zelfstandig aan de slag kunnen. In onze workshop laten we je kennis maken met de werkwijze van Denken in doelen. De coachingstrajecten zijn op maat. Daar diepen we het werken met Denken in Doelen verder uit.

Materiaal

Bij alle rekenthema’s zijn grote doelenposters ontwikkeld (a-3). Op deze posters staan de kinddoelen beschreven samen met een voorbeeld. De posters zijn ontwikkeld voor drie- en voor twee-jarige groepen. Bij ieder thema zit ook een reflectieformulier voor de leerling en een groepsregistratieformulier voor de leerkracht. De doelenposters zijn er voor de groepen 1 t/m 8 en vormen zo een mooie doorgaande lijn door de school.

Workshops

Er is een twee uur durende introductie workshop waarin we je op interactieve wijze laten kennismaken met Denken in Doelen. Deze workshop heeft ook veel praktische tips om direct de volgende dag jouw rekenonderwijs (een beetje) anders aan te pakken. Je kunt de workshop met een heel team op je eigen school volgen(€ 300,- incl. BTW excl. Reiskosten). Ook geef ik deze workshop regelmatig op verschillende congressen door het land. Bekijk het laatste nieuws voor data en plekken.

Coaching

De coachingstrajecten zijn altijd op maat en afgestemd op de wensen van de school. Zo kunnen we een dagdeel het gedegen voorbereiden van een thema. We gaan op zoek naar inspirerende voorbeelden en succeslessen, of ik kom coachen in de groepen en evalueer na een klassenconsultatie op de behaalde resultaten. Ook de rekendidactiek komt aan bod. De scholingsdagen bestaan zeker niet alleen uit praten, we gaan ook praktisch aan de slag.

Voorbeelden Doelenposters

De doelenposters zijn te verkrijgen voor 2 of 3 jarige stamgroepen en kosten €740,- (incl. BTW en verzendkosten). Bij de posters krijg je ook de registratielijsten en groepsregistratie digitaal. Na aanschaf van de posters kan je direct aan de slag in alle bouwen. De kosten voor de posters zijn eenmalig. Voor hulp en begeleiding bij implementatie kun je een offerte op maat opvragen.

Meer informatie over het materiaal of een offerte op maat?