Over

Over Eva

De methodiek van Denken in Doelen is ontwikkeld door twee bevlogen basisschoolleerkrachten. Beiden met een hart voor Jenaplan en ander vernieuwingsonderwijs, maar vooral voor goed onderwijs voor alle kinderen. Eva zet op dit moment deze missie voort op verschillende scholen in het land.

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staan in mijn onderwijs hoog in het vaandel. Mijn master Ecologische Pedagogiek heeft mij geleerd een helikopterview te hebben, die ik kan inzetten bij implementatie van Denken in Doelen op schoolniveau. Goede resultaten en willen leren zijn een must!

Voor kinderen in de klas, maar ook voor leerkrachten.

EVAzwrtwit

Eva van den Berg

Eigenaar | Leerkracht

Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het geven van workshops en het begeleiden van teams met het implementeren van Denken in Doelen in de school. De begeleidingstrajecten zijn altijd op maat. Ik zoek naar een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. De theorie zet je aan het denken en met de actieve werkvormen kun je morgen direct aan de slag.

 

Sinds september 2017 ben ik ook Jenaplanopleider. Ik geef in samenwerking met het JAS (Jenaplan advies en scholing) de Post HBO Jenaplan en verzorg scholingsdagen voor teams op school. Ook hier koppel ik de (Jenaplan)theorie en visie aan de praktijk van de eigen school.

Samenwerkingen

Wil je graag zelf aan de slag met Denken in Doelen?